?

Log in

No account? Create an account
Oct. 17th, 2006 @ 08:58 am Marinuoti pipirai
Tags:
About this Entry
[User Picture Icon]
From:giedrius_v
Date:July 13th, 2007 01:32 pm (UTC)

Re: Siaip dar klausimas...

(Permanent Link)
O su kokiu actu darėte? Galbūt per stipri koncentracija, pabandykite kitą kartą praskiesti vandeniu, o jeigu per daug rūgštu - truputį cukraus įberti. Aštraus acto kvapo tikrai neturi jaustis, tik truputį, kaip nuo, tarkim, marinuotų agurkėlių, ne daugiau. Dar galite pamėginti kitokius actus - obuolių, vyno, ar netgi salyklo, jeigu tokio būna pirkti. Taip pat galima įpilti ten pat truputį aliejaus.
From:(Anonymous)
Date:December 7th, 2007 09:43 am (UTC)

Neklauzada

(Permanent Link)
Nepaklausiau Giedriaus, supjausciau pipirus be guminiu pirstiniu, tai paskui dvi dienas rankos dege kaip verdanciu vandeniu nuplikytos:(((.
Nekartokite mano klaidos, uzsimaukite pirkstines.
O pipirai gavosi super:)))