?

Log in

No account? Create an account
Oct. 17th, 2006 @ 08:58 am Marinuoti pipirai
Tags:
About this Entry
From:(Anonymous)
Date:July 13th, 2007 05:25 am (UTC)

Siaip dar klausimas...

(Permanent Link)
O vat pasidariau, bet kai prie kokio patiekalo patieki keleta pipiru, tai acto kvapas uzmusa visus kitus kvapus, nors ir laikiau neuzdarytus indus su marinatu... Kaip cia yra, gal jums taip nesigavo??
[User Picture Icon]
From:giedrius_v
Date:July 13th, 2007 01:32 pm (UTC)

Re: Siaip dar klausimas...

(Permanent Link)
O su kokiu actu darėte? Galbūt per stipri koncentracija, pabandykite kitą kartą praskiesti vandeniu, o jeigu per daug rūgštu - truputį cukraus įberti. Aštraus acto kvapo tikrai neturi jaustis, tik truputį, kaip nuo, tarkim, marinuotų agurkėlių, ne daugiau. Dar galite pamėginti kitokius actus - obuolių, vyno, ar netgi salyklo, jeigu tokio būna pirkti. Taip pat galima įpilti ten pat truputį aliejaus.
From:(Anonymous)
Date:December 7th, 2007 09:43 am (UTC)

Neklauzada

(Permanent Link)
Nepaklausiau Giedriaus, supjausciau pipirus be guminiu pirstiniu, tai paskui dvi dienas rankos dege kaip verdanciu vandeniu nuplikytos:(((.
Nekartokite mano klaidos, uzsimaukite pirkstines.
O pipirai gavosi super:)))