?

Log in

No account? Create an account
Oct. 17th, 2006 @ 08:58 am Marinuoti pipirai
Tags:
About this Entry
From:(Anonymous)
Date:October 29th, 2006 11:36 am (UTC)

lithuanian

(Permanent Link)
Giedriau, puikiai atrodo tie pipiriukai. Norėjau paklaust, ar galima su obuolių actu juos marinuot, nes man kažkaip perdaug "smarku" atrodo, nuo tų dviejų stiklinių paprasto acto?
[User Picture Icon]
From:giedrius_v
Date:October 29th, 2006 03:40 pm (UTC)

Re: lithuanian

(Permanent Link)
Galima žinoma, bet bent jau čia Amerikoje obuolių actas tokio pat stiprumo (5%), kaip ir paprastas distiliuotas. Įtariu nesusišnekame truputį, nes Lietuvoje "paprastas" - tai 9%, tuomet jį maždaug per pusę su vandeniu atskiesti reikėtų. Su 5% tikrai ne per rūgštu. Galima žinoma ir silpnesnį actą naudoti, bet tuomet atsiranda šansas visokiems botulizmams, trumpiau laikysis ir t.t.
From:(Anonymous)
Date:November 2nd, 2006 08:06 pm (UTC)

Re: lithuanian

(Permanent Link)
Na, as pasidariau taip paprastus cili pipirus (zaliu, raudonus) katrie yra LT parduotuveje. man labai skanu. Kas kitas paragauja, sako, kad matomai tevai mano pietieciai buvo :)