?

Log in

No account? Create an account
Oct. 17th, 2006 @ 08:58 am Marinuoti pipirai
Tags:
About this Entry
From:(Anonymous)
Date:October 20th, 2006 10:54 am (UTC)

Marinavimas

(Permanent Link)
Ar zinai Giedriau paprastu saldziu papriku marinavimo nerealiai skanu recepta?
2 stiklines vandens, 1 st. acto (9%), 1 st. medaus, 1 st. aliejaus, 0,5 sauksto druskos sumaisome, supilame ant 13 - 14 didziuliu papriku, pries tai isemus seklas ir supjauscius nemazais gabaliukais, kaitiname, kol uzvirs, o po uzvirimo - dar 10 - 15 minuciu. Po to para laikome tame paciame puode, po paros valgome - nerealiai skanu, galima uzkonservuoti i stiklainiukus. Jei nebandei - rekomenduoju!!
From:(Anonymous)
Date:August 12th, 2009 12:14 pm (UTC)

Re: Marinavimas

(Permanent Link)
o marinuot iskart karstus ar irgi tik po paros