?

Log in

No account? Create an account
Oct. 17th, 2006 @ 08:58 am Marinuoti pipirai
Tags:
About this Entry
From:(Anonymous)
Date:August 13th, 2010 11:54 am (UTC)
(Permanent Link)
Pasidariau tų pipiriukių, radau pirkti turguje tik čili - valgyt neįmanoma - dega visa burna, ką daryt? Sumaišyt su saldžiosiomis paprikomis?
From:(Anonymous)
Date:August 17th, 2010 06:34 am (UTC)

GiedriusR

(Permanent Link)
Mano komentaras parasytas auksciau. Mazosios paprikos taip ir liko super astrios, nes as joms tik ipjoviau sona. O saldziosios yra tik siek tiek astrios (cia man kadangi prie astraus maisto as iprates), o tiems kas neprate tai ir saldziosios paprikos bei svogunai yra pakankamai astrus.
Cia kaip atrodo mazosios paprikos
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs068.snc4/34772_145241535487299_100000043617772_458827_1375524_n.jpg
O cia jau sumarinuotas produktas (tik po ne pilnos savaites abieju puslitriuku neliko :( , teks pakartoti marinavimo procesa)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs289.snc4/40791_150714554939997_100000043617772_492987_5647662_n.jpg
From:(Anonymous)
Date:August 29th, 2010 05:53 pm (UTC)
(Permanent Link)
kad ir taip Lietuvoj labai aštrių nėra...
From:(Anonymous)
Date:September 27th, 2010 01:28 pm (UTC)
(Permanent Link)
As siais metais seklas pirkau internetu per ebay. Tik is jelapeno seklu uzaugo puse cili puse jelapeno. Puse zaliu puse raudonu , arba netycia sumaisiau su kitom seklom besodindamas :D , vakavau pagal kita recepta rasta internete. Pameginsiu ir sita :)