?

Log in

No account? Create an account
Jun. 8th, 2006 @ 08:50 am gruziniški čenachai
About this Entry
From:gipsas
Date:April 23rd, 2007 07:51 am (UTC)

Sutizho viskas totaliai

(Permanent Link)
Na, nekazkas is tu cenachu man gavosi. Per 1,5 val. darzoves pavirto i koshe, gal tik bulves issilaike, o vat is baklazanu, pamodorimu ir kt. liko pliurze...:(
Taip nepaliko ispudzio ir mesos skonis - nors kaip jautiena, mesa gavosi labai minksta ir trapi, taciau tokia beskone - visos sultys matyt iskeliavo i puoda, o mesoje nieko neliko.
Manau, kad pakaktu troshkinti apie valanda, ir dar gal deciau dagiau bulviu, gal dar morku..Na, mesos kiekis lyginant su darzovemis man buvo per didelis..
[User Picture Icon]
From:giedrius_v
Date:April 23rd, 2007 05:16 pm (UTC)

Re: Sutizho viskas totaliai

(Permanent Link)
Gal buvo per stipri ugnis palikta? Ar papildomo vandens pilta? Ten turi ne virti, o labai iš lėto troškintis, daržovės sukrenta, o mėsa troškinasi savose sultyse. Aš, kaip ir minėjau tekste, gaminau pagal gruzinės duotą receptą, ir maniškiame puode po pusantros valandos tikrai nebuvo viskas sukežę. Teksto pradžioje yra linkas į jos receptą, jeigu norite, galite pabandyti interpretuoti savaip. Kitą kartą, kai gaminsiu, pafotografuosiu ir lėkštėje kaip atrodo. Nors, aišku, geriausia priderinti prie konkrečios virtuvės sąlygų.
From:gipsas
Date:April 24th, 2007 11:02 am (UTC)

Re: Sutizho viskas totaliai

(Permanent Link)
Vandens nepyliau nei lasho, ugnis buvo ant minimumo. Nors, tiesa sakant, tas degiklis pats didziausias pas mane, tai gal net ir minimumo buvo per daug..
O jau kai baige troshkintis, dar ypyliau 200 gr grietineles..nezinau kodel taip padariau..tiesiog liko nuo pule creme a la moustard..:) ar kaip ten ta krutinele su garstyciomis vadina..
Bet manau skonio tai neturejo pagadinti..
O butu faina, kad imestum dar fotkiu, jei kada papauls vel daryti cenachus..
Ir dar - nezinau ar as jau tavo draugas esu, bet tu mano tai jau tikrai...:) Sorry, nepaklausiau tavo leidimo isitraukti tave i draugus..