?

Log in

No account? Create an account
Jun. 8th, 2006 @ 08:50 am gruziniški čenachai
About this Entry
[User Picture Icon]
From:nezinomas
Date:June 9th, 2006 05:00 pm (UTC)
(Permanent Link)
ką tik suvalgiau šitą gėrį. skonis super. ačiū.

ir jo, kitą kartą reiks daryt ženkliai aštriau ;)
From:(Anonymous)
Date:June 10th, 2006 10:25 am (UTC)
(Permanent Link)
Bravo, Giedriau, kad tikrą čanachi receptą parašei. Aš irgi taip iš gruzinės išmokusi, labai panašiai gaminamas, tik pagal ją kurdiukinių taukų būtiniausiai reikia (vistiek nededu). Ji sakė, kad jos močiutė kaime špižiniam sagone gamina,tik jį kiša orkaitėn, o ne ant ugnies šutina, ir kad būtent tas patiekalas čanachi vadinamas, o ne bet kas puodeliuose sumakaluota. Kai sekantį kartą argumentų tai aiškinantis reikės, duosiu nuorodą pas Tave.
From:(Anonymous)
Date:June 13th, 2006 10:36 am (UTC)
(Permanent Link)
čenachi yra su rusiška galūne,o čenachai - lietuviška. elementaru