?

Log in

No account? Create an account
Feb. 16th, 2012 @ 09:31 am Receptai ir ne tik
Tags:
About this Entry
From:neryte
Date:January 25th, 2006 08:29 pm (UTC)
(Permanent Link)
o tau mėsa su alyvuogėm nesiderina?... varčiau kulinarinę įvairių šalių virtuvių knygą ir ten net keletą troškinių buvo su alyvuogėm ir mėsa, vištiena, ryžiais ir pan.
[User Picture Icon]
From:giedrius_v
Date:January 25th, 2006 08:37 pm (UTC)
(Permanent Link)
na, gal kažkiek ir derinasi, bet aš labiau pratęs juodas alyvuoges matyti šaltose mišrainėse, pvz su feta sūriu ir pan. O šiaip tai pasižiūrėk tą zuikienos troškinio receptą, kur rodžiau, galbūt tas tiks. Pomidorų pasta tai ten nieko blatno nėra, tie patys pomidorai, tik labai koncentruoti ir be druskos. Gana rūgšti kartais būna, jeigu per daug pridedi. Į vidutinį puodą troškinio ( tarkim, kokiems šešiems žmonėms ) tos pastos dėčiau ne daugiau nei valgomą šaukštą, na gal du jeigu labai jau pomidoriškai norisi. Ragauk ir žiūrėk, visuomet galima daugiau įdėti, o va išimti bus jau sunkiau :{) Pačios pastos paragauk, gal bus aiškiau, kokio ji ten stiprumo
[User Picture Icon]
From:giedrius_v
Date:January 25th, 2006 08:42 pm (UTC)
(Permanent Link)
žiūrėk čia, gal rasi - ten ir produktai daugmaž surašyti:

http://www.delano.lt/productcat.asp?LangID=1