?

Log in

No account? Create an account
Feb. 17th, 2009 @ 08:52 am Naujienos apie garsųjį "ekspertą"
Istorija po truputį virsta detektyvine ;{)

Kažkas man paliko anoniminį komentarą, kurį norėčiau pacituoti čia aukščiau, kad jis taptų pastebimesnis. Negaliu nieko paliudyti apie šio komentaro teisingumą, bet manau, kad jeigu labai norėtumėte susisiekti su jo autoriumi ir paliktumėte čia savo koordinates, rašęs anonimas su jumis susisieks ir padiskutuos daugiau.

---

Laba diena,Giedriau.Atsitiko su mumis nelaimė.va,parasėm komentarą.Paskaitykit
Save vadinantis Vincentu Saku iš tikrūjų yra Arūnas Gedžius.Jis prisistatinėja,jog yra nepriklausomas mitybos ekspertas,nors neturi patvirtinančių dokumentų.
Arūnas Gedžius (Vincentas Sakas) parduoda išverstus iš rusų tinklapių kulinarinius receptus.
Iš savo patirties galiu pasakyt,kad pats esu pakliuvęs į Arūno Gedžiaus(Vincento Sako) pinkles.
Per mūsų pirmą susitikimą,šis žmogus pasiūlė mums 15 sumuštinių receptų ir kiekvienam sumuštiniui padaryti kalkuliacinę kortelę.Už paslaugas buvo sumokėti pinigai.
Kai viskas buvo padaryta,išėjo taip,kad sumuštiniai neskanus,o kalkuliacinė kortelė sudaryta neprofesionaliai.
Viską patyrę,mes supratom,kad mus papraščiausiai apgavo.Mes pakvietem šį žmogų 2-ą kartą,kad jis pataisytų kalkuliacinę kortelę.Jis nenorėjo važiuoti.Nusprendė atvažiuot tik tada,kai pasakėm,kad sumokėsim pinigus.
Atvaževęs jis buvo "priremtas" prie sienos.Kai paprašėm patvirtinančių dokumentų,jog jis yra ekspertas,ponas A.Gedžius(V.Sakas) nieko nepateikė,tik teigė,jog jis pakeitė Arūno Gedžiaus pavardę į Vincentą Saką.
Buvome nusprendę kviest policiją,bet Arūnas Gedžius(V.Sakas) paprašė jos nekviest,tiesiog gražino pinigus.Jis turi bendrininką,kuris prisistatinėja Antanu,važinėjantis "Mazda 3"baltos spalvos mašina,deja numerio nespėjome užsirašyti.
Mano manymu pas Arūną Gedžių(V.Saką) galėjo kreiptis daug žmonių,nes jis save skelbia labai žinomu ekspertu.
Norėčiau perspėti visus,kad šis žmogus yra sukčius!
Bukite atidus,kad nepatektumėt į šios gaujos pinkles
About this Entry
[User Picture Icon]
From:popas
Date:February 17th, 2009 07:51 am (UTC)
(Permanent Link)
Btw bernardinuose pradėjo spausdintis :)
[User Picture Icon]
From:maliboo
Date:February 17th, 2009 09:09 am (UTC)

nieko naujo

(Permanent Link)
Sakas yra toks Sakas-Sakas
[User Picture Icon]
From:laiqua_lasse
Date:February 17th, 2009 09:20 am (UTC)
(Permanent Link)
Dar po poros mėnesių ir poros naujų šios istorijos epizodų, žiū, galėsit parašyti dar vieną romaną, šįkart detektyvinį - "Vėjas nuo jūros 2: Grybukų troškinys" ;)
[User Picture Icon]
From:zeppelinus
Date:February 17th, 2009 09:35 am (UTC)

Turėjome daktarų gaują, ...

(Permanent Link)
.. dabar turėsime ir kulinarų..:)

Įdomūs dalykai ant svieto dedasi...
[User Picture Icon]
From:gaivenyte
Date:February 17th, 2009 09:49 am (UTC)
(Permanent Link)
Oj, kaip man patinka tokios dramos :)

Tragedija dėl buterbrodų.

Jei komentaro autorius norėtų pasiskųsti lrytas.lt, tikrai apie šitą buterbrodų problemą parašyčiau.
(Deleted comment)
[User Picture Icon]
From:gaivenyte
Date:February 17th, 2009 01:32 pm (UTC)
(Permanent Link)
Tikrai įdomu, ačiū, pasidomėsiu.
O ant kokių produktų yra jų ženkliukai?
(Deleted comment)
[User Picture Icon]
From:kriu
Date:February 17th, 2009 02:16 pm (UTC)
(Permanent Link)
kad gal paveldas, tik pagerintas visokiais E. sertifikacijai matyt netrukdo :)
From:(Anonymous)
Date:February 26th, 2009 08:32 pm (UTC)

apie ta fonda

(Permanent Link)
Kulinarijos paveldo fondas tai tokia viešoji įstaiga, kuri turi toki savo logotipa, jos nariai gali (jei pakvieti ir susimoki) atvaizuoti ir ivertinti tavo produkcija, leisti ju zenkla naudoti ant savo gaminiu ar patiekalu vienus metus. Po to vel juos kvieti ir moki uz "sertifikavima". Ar po to kas nors tikrina, kaip gamintojai laikosi recepturu, ar jos atitinka tas, kurios buvo tikrinamos - cia jau kitas klausimas.
[User Picture Icon]
From:dialmformonkey
Date:February 17th, 2009 09:55 am (UTC)
(Permanent Link)
kablant apie grybu troskinius, ponas Giedriau, galima patarima? taigi teko londone apsiturgint biski, ir prigriebt pora laukiniu grybu. nedaug, tikrai ne tiek kad konservuot galima butu (cia kaina ju astronomine), tiesiog kelis skirtingus pagrebiau. nepanasus i musiskius visiskai, net nezinau kas jie tokie ten. siaip ar taip, ka skanaus patartumet pasidaryt? gal is jusu recepetu esamu jau ka nors? ar dar gal ka?
[User Picture Icon]
From:giedrius_v
Date:February 17th, 2009 10:21 am (UTC)
(Permanent Link)
Kad nepamatęs-nepačiupinėjęs nelabai galiu ką pasakyti, grybas grybui nelygu. Sakyčiau, suvaryk į padažą su grietine ar grietinėle prie virtų bulvių ir ištestuok :{)
[User Picture Icon]
From:dialmformonkey
Date:February 17th, 2009 10:34 am (UTC)
(Permanent Link)
taip ir padarysim :)
[User Picture Icon]
From:yshtabi
Date:February 17th, 2009 09:59 am (UTC)
(Permanent Link)
nu žinai, Giedriau, man tai LOL.
[User Picture Icon]
From:giedrius_v
Date:February 17th, 2009 10:22 am (UTC)
(Permanent Link)
na va, žmogui nelaimė, o ana žvengia :{)
[User Picture Icon]
From:yshtabi
Date:February 17th, 2009 10:38 am (UTC)
(Permanent Link)
jo, buterbrodai neskanūs buvo :D Bet šiaip visai šauniai pasilinksmino - ir prie sienos rėmė, ir automobilius sekė. Kone šnipų žaidimai, su gaujom ir ten viską :D
[User Picture Icon]
From:giedrius_v
Date:February 17th, 2009 10:42 am (UTC)
(Permanent Link)
bet policijos kviesti kažkodėl nenorėjo. O gi būtų iš karto viskas ir aišku patapę, kas kaltas, ir kieno miške buterbrodai :{)
[User Picture Icon]
From:rokiskis
Date:February 17th, 2009 10:36 am (UTC)
(Permanent Link)
O man tai klausimas, kokį ryšį anasai turi su "kulinarinio paveldo fondu", nes labai jau kažkaip panašūs jie man savo kliedesiais.
From:(Anonymous)
Date:February 17th, 2009 09:08 pm (UTC)

Aha

(Permanent Link)
Ir Netloge jis skelbiasi, tik autorius - Atlantas1, daug straipsniu apie zemaiciu, suvalkieciu ir kitokius valgius. Nesu eksperte, bet del pernelyg imantraus, sudetingo stiliaus, arogancijos ir kitu niekinimo bei saves iskelimo i padebesius didelio pasitikejimo nekelia, daugiau panasu i logoreja ("viduriavima zodziais").Obettaciaukadangi Netloge didesnio eksperto kaipo ir ner, tai nieks jo tiesu ir negincija...Kita vertus, ar verta?
From:(Anonymous)
Date:February 23rd, 2009 04:49 pm (UTC)

ir dar

(Permanent Link)
ir dar skelbiasi www gaspadine lt, siuncia 'autentiskus' receptus
From:(Anonymous)
Date:February 26th, 2009 05:53 pm (UTC)

Gal ten buvo Sakas2?

(Permanent Link)
Gal ten buvo koks apsišaukėlis? Na internete gal kas paklausė "eksperto" kontaktų, tai ir apgavo kas nors.
Giedriau, nusiusk tiems Sako samdytojams jo nuotrauką ar video, kad patvirtintų, kad tikrai toks žmogus pas juos sumuštinių receptūras darė.
Kitą vertus dėl skonio nesiginčijama, nelabai suprantu kaip galima padaryti neskanų sumuštinį ir jo negalėt pataisyti.
From:(Anonymous)
Date:March 23rd, 2009 08:50 am (UTC)

Re: Gal ten buvo Sakas2?

(Permanent Link)
Ko Jus prie jo prikibot. Patikrinkite pagal foto o tada vaziuokite taip ant zmogaus.
From:(Anonymous)
Date:May 27th, 2009 09:03 am (UTC)

Sakas

(Permanent Link)
Tas Vincentas Sakas yra ligonis ir jį reikia uždaryt gydyt. piūrėkit jo Topą apie sapropelį –
http://kauno.diena.lt/naujienos/ivairenybes/sapropelis-suzlugdys-medicina-ir-chemijos-pramone-208575
From:(Anonymous)
Date:December 17th, 2009 07:14 am (UTC)

taip

(Permanent Link)
Man keista, kad rodo ji televizija. Reiketu atsirinkti kas yra kas.
From:(Anonymous)
Date:January 17th, 2010 12:37 pm (UTC)

Kulinarinis paveldas-tai pinigai

(Permanent Link)
Kulinarinio paveldo fondas-mistinė 'viešoji" įstaiga,sukurta ne rūpintis kultūriniu kulinarinio paveldo saugojimu,o daryti pinigus,prekiaujant savo firminiu ženklu.Manau rimtos įstaigos skelbiasi apie savo veiklą,tikslus-šioji gi ne.Tenka tik sužinoti,kad ta ar ana įstaiga prekiauja kulinarinio paveldo ženklu pažymėtais gaminiais ir tuo labai didžiuojasi.Galima žinoma didžiuotis ženklais,bet ne gaminiais.Daugelis gaminių neturi nieko bendra su jokiu kulinariniu paveldu,išskyrus tai,kad teisėtai naudoja šios įstaigos ženklą.Gryniausias žmonių mulkinimas atnešantis,kad ir krizės laikotarpiu pinigus,beje gan nemažus.Pačiam teko dirbti tokiose įstaigose-naudoti importuotą mėsą,prieskonius,E621,miltus ir daržoves,užsieninę žuvį ir riebalus-gaminant "kulinarinio paveldo"patiekalus,apdorojant juos programuojamose konvekcinėse krosnyse,modifikuotų aliejų užpildytose fritiūrose,mikrobangėse ir t.t.Štai jums ir paveldas...O kur dar,beje ir mano paties realizuotų "kulinarinio paveldo" modifikacijų,siekiant išsaugoti patiekalų prekinę išvaizdą,tinkamumą vartoti...Kulinarinį paveldą rasi tik kaimo bobulės gryčioje,o ne pelno siekiančiose įstaigose.Štai taip.